We kregen diverse foto’s van neef Bert Beijer:
 
Ik was laatst een beetje aan het opruimen en kwam foto’s tegen die misschien leuk gevonden worden voor de familie site of voor de mensen op de foto (wanneer nog in leven) of hun kinderen.
Het zijn foto’s van mijn ouders met Jan en Lien en Dora en Piet tijdens bezoeken in Geneve waar ik toen woonde en een foto van Lien bij mijn ouders thuis.
En nog meer foto’s, waar die van zijn, staat eronder.
 
Hartelijke groeten,
Bert

Deze twee zijn leuk: we gingen na de gebuikelijke koffie bij ‘Vader en Moes’ met een heel stel van de familie naar het strand in Muiden. Op de eerste foto de Scania van Ome Ben, de Volvo van mijn vader en de achterkant van de Bedford van Ome Jan, die er naast staat. Mijn moeder hangt uit het raam van de Volvo. Op de tweede foto heeft Ome Jan de Bedford even gekeerd om een mooi rijtje ‘familieauto’s’ op de plaat te kunnen zetten aan het einde van een dagje uit in de zomer.

Hier zien we de 3 bruidsparen met hun bruidsmeisje 12,5 jaar later…
Ad, Henny Rebel, Rina
Piet, Alwien (?) Wagner, Wil
Ben, hun bruidsmeisje en Riek.

Dezelfde kinderwagen als andere foto’s maar vraag me niet wie er in zit.

Gerda, Rina en Wil aan de borrel.

Doop van, zover ik mij herinner, Brigitte Becker.
Met Brenda (?), Sjaak, Gerda, Wil, Yvonne op de rug, 2 onbekende dames, Oma en Riek.
 
Twee kinderen met bal (Stien en Ad?).
Hier wat meer foto’s van bezoek Jan, Lien, Piet en Dora in Genève.
Ook een foto van mijn moeder met Sylvia voor het raam waar Peter Beijer van Jaap nu woont en een zingende Piet, Dora en Ad op een bruiloft, neem ik aan.
Nog een paar.
De eerste foto is v.l.n.r.: Bea, Lieneke, Henk, Yvonne, Sjaak, Lucienne, Bert en Ad.
De tweede foto is misschien de groep van Gebr. Beijer en Containerbedrijf A.J.W. Beijer die met kleding en hulpgoederen naar Polen gingen: Henk Rebel, Bart v.d. Brink, Henk, Gerard en Jan. Even checken bij Gerard of Henk?
De derde foto is v.l.n.r.: Wil, Opa, Piet, Minna Uschkoreit (mijn andere oma), Oma,  Gerard en Maria (zus van mijn moeder). Waarschijnlijk was mijn oma in NL voor het huwelijk van Wil, Piet, Riek, Ben en mijn ouders.